Alliance Advokater Ishøj

ARTIKLER


02.11.2017

Danske ejere af ejendomme i Italien overraskes af tinglysningsreglerne

I løbet af de seneste 15-20 år er køb af fast ejendom i udlandet, især i Italien og Frankrig, blevet mere almindelig. Pengeinstitutterne har fulgt med udviklingen og i dag tilbyder de fleste danske pengeinstitutter finansiering i form af pantelån.

LÆS MERE HER

18.10.2017

Gældsfælden snapper mange danskere i hælene

Selvom det går godt i Danmark, ender mange danskere alligevel i gæld til halsen. Quick lån, afbetaling, skatterestance og når det går galt regninger, som hober sig op, gør det vanskeligt at tilbagebetale gælden.

 

LÆS MERE HER

04.09.2017

Du er i live, men ikke i stand til at varetage dine egne interesser, hvad så?

En fremtidsfuldmagt er kort og godt en fuldmagt, som gives til en eller flere personer, du selv vælger til at varetage dine interesser, hvis du ikke længere selv er i stand til det.

LÆS MERE HER

01.08.2017

Kend dine rettigheder når du møder politiet

Du behøver hverken udtale dig eller oplyse personnummer, når du møder politiet. De fleste kender ikke deres rettigheder, fortæller forsvarsadvokat Søren Nielsen, Alliance Advokater.

LÆS MERE HER

28.06.2017

Boligmarkedet tager nye skatteregler med sindsro

Ingen ved præcis hvilke boliger, der får en højere skat, og derfor styrter folk ikke ud og køber bolig. Først når vi kender de nye ejendomsvurderinger i 2019 vil det påvirke priserne, vurderer Alliance Advokater.

LÆS MERE HER

28.03.2017

Behold sommerhuset i familien – giv en gave, et arveforskud eller et gældsbrev

Det er almindeligvis problemfrit at lade et sommerhus gå i arv, hvis børnene ønsker det. Derimod er det mere indviklet, hvis børnene ikke ønsker at være fælles om at eje sommerhuset. Hvad gør man så?

LÆS MERE HER

19.12.2016

Husk at give de helt store gaver før jul

Julen er et oplagt tidspunkt at give pengegaver – og senest 31/12. Du kan give dine nærmeste gaver for 61.500 kr. uden at komme på kant med Skat, fortæller Alliance Advokater.

LÆS MERE HER

07.12.2016

Markedsføring via e-mail bliver snart lettere

Erhvervs- og vækstministeren fremsatte den 12. oktober 2016 lovforslag til en revideret og forenklet markedsføringslov. Loven vil blandt andet lempe reglerne for, hvornår og hvordan virksomheder må markedsføre deres produkter og ydelser via e-mail til forbrugere og andre virksomheder.

LÆS MERE HER

30.11.2016

Husk at give store gaver før jul

Det kan være en god ide at være opmærksom på muligheden for at give pengegaver væk. Og julen er oplagt tidspunkt at gøre det – og senest 31/12.

LÆS MERE HER

22.11.2016

Har du råd til huset udenom ejerlejligheden?

Er du på udkig efter drømmelejligheden? Så pas på en af de mest oversete faldgrupper, når det gælder handel med ejerlejligheder: Husk at resten af bygningen følger med i købet. Alliance Advokater giver dig et par tips med på vejen.

LÆS MERE HER

25.10.2016

Når du køber hus i Frankrig, kan du få gratis bistand til dit køb

Når du leder efter bolig i Frankrig, så indgå en ”Mandat de recherche” og få en ”købermægler” som ganske gratis kan hjælpe dig med købet.

LÆS MERE HER

29.09.2016

Omtænk konfliktløsning og hent mange penge hjem til virksomheden

Når virksomheder rammes af konflikter, tyer de typisk til retssager, voldgifter og forligsforhandlinger. Konflikterne afskrives derefter som tab. Konfliktløsning ved mediation kan derimod hente rigtig mange penge hjem til virksomhederne.

LÆS MERE HER

03.08.2016

Mediation kan gøre din skilsmisse lettere

Skilsmisser er sjældent rare, og er der børn involveret, ender mange af sagerne i retten. Men der findes en mulighed for at gå en lettere og bedre vej: Mediation (konfliktmægling). Men kun 15 % af befolkningen kender metoden.

LÆS MERE HER

08.07.2016

Sådan gør du generationsskiftet lettere

Generationsskifte er ofte en både juridisk kompliceret og følelsesladet affære. Her får du 4 tips fra erhvervsadvokaten til, hvordan du sikrer den størst mulige værdibevarelse i virksomheden og det mest hensigtsmæssige forløb for alle parter.

LÆS MERE HER

27.06.2016

Sætter pris på frivillige

“Alliance Advokaters store pris gik til de lokale Natteravne, der skaber tryghed i S-tog og stationer på linje A. Pengene skal bruges til at få gang i en lokalafdeling i Ishøj”, skriver Søndagsavisen Vestegnen om Alliance Advokaters pris til Natteravnene. Det var advokat Birgitte Harring-Lund, Alliance Advokater Ishøj, der overrakte pengene til Natteravnene.

LÆS MERE HER

02.05.2016

Gode nyheder for danske arvinger: Højesteret stækker SKATs vinger i sager om dødsboer

Arvinger af fast ejendom står nu stærkere overfor SKAT. En ny kendelse fra Højesteret indskrænker SKATs beføjelser, når det gælder udgangspunktet for den skattemæssige vurdering.

LÆS MERE HER

06.04.2016

Ny pris skal styrke det lokale foreningsliv

Til maj uddeler Alliance Advokater en ny kompetence- og samarbejdspris til det lokale foreningsliv i Region Hovedstaden. De 11 priser hylder viden, engagement og godt samarbejde. Jagten på kandidater er gået ind.

LÆS MERE HER

07.03.2016

Du kan trygt leje din bolig ud – hvis du tager dine forholdsregler

Er du en af de mange unge, der er inspireret af deleøkonomien? Overvejer du at leje din bolig ud via services som Airbnb? Så husk at sikre dig selv inden.

LÆS MERE HER

27.01.2016

Manglende betaling fra kunder kan koste din virksomhed dyrt

Det er dyrt og ressourcekrævende for både kunder og virksomheder, når regningerne ikke betales til tiden. Sådan er reglerne for rykkere og inkasso.

LÆS MERE HER

15.12.2015

Skal der betales skat af store julegaver?

Julen nærmer sig. Har du lyst til at give ekstra store julegaver til dine børn? I så fald skal du være opmærksom på reglerne, så dine børn undgår at skulle betale gaveafgift.

LÆS MERE HER

08.09.2015

5 årig arver faders formue, moder får ingenting

”Hvis et ugift par med et barn har fast ejendom sammen, og manden går hen og dør, er det kun barnet, der arver ham. Kvinden kan risikere, at hun ikke kan blive boende i huset. Hvis et par ikke har børn, er det i stedet forældre eller søskende, der arver. Det er aldrig den efterladte part”, fortæller advokat Birgitte Harring-Lund fra Alliance Advokater i Ishøj.

LÆS MERE HER

11.08.2015

Arvinger i ingenmandsland efter SKATs ændrede praksis

I en principiel sag mellem SKAT og arvingen til et dødsbo har SKAT anket skifterettens afgørelse for at få en sagkyndig til at værdiansætte en fast ejendom, selvom den opgjorte værdi ligger inden for de +/- 15% af den offentlige vurdering, som det har været praksis at anvende i 30 år.

LÆS MERE HER

07.07.2015

Alvorligt syge skal kunne give en fuldmagt som rækker ud i fremtiden

15.000 mennesker og deres familier rammes hvert år af demens. Nyt lovforslag skal gøre det lettere at oprette en fuldmagt til ens pårørende, en såkaldt ”Fremtidsfuldmagt”

LÆS MERE HER

08.06.2015

Hvad sker der med dit digitale liv efter din død?

Vi er på nettet 24/7 og vores liv udspiller sig i høj grad digitalt. De første danskere er blevet konfronteret med de efterladtes digitale arv, og det sætter gang i tankerne: ”Hvad sker der egentlig med min e-boks, min facebook profil eller min LinkedIn efter min død?”.

Bliv klogere på, hvordan du skal forholde dig.

LÆS MERE HER

21.05.2015

Pas på olieforurening i villahaven, det er dit ansvar

Hver anden dag registreres en olieforurening fra en privat olietank. Hvis der sker et olieudslip, kan det blive en dyr affære. Lever olietanken og rørsystemet ikke op til de fastsatte regler og krav, skal ejer selv betale for at få fjernet den forurening, der er opstået. For villatanke er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring.

LÆS MERE HER

05.05.2015

De sidste ændringer i selskabsloven er trådt i kraft

Det betyder bl.a. at kreditorerne nu har længere tid at gøre krav gældende, og at det nu muligt at foretage en “straksomdannelse” af et andelsselskab til et aktieselskab.

LÆS MERE HER

28.04.2015

En håndfuld gode råd om skilsmisse

Mere end 2500 skilsmisser ender årligt i fogedretten. Mange af sagerne kunne helt være undgået, hvis parterne havde fået hjælp til at aftale rammerne for skilsmissen.

LÆS MERE HER

31.03.2015

Spørg dit netværk før du vælger advokat

Ny MBA-afhandling fra Århus Universitet viser, at vi sætter vores lid til venner, bekendte og kollegaer, når vi vælger advokat. Det er anbefalingerne, som bestemmer, hvem vi vælger.

LÆS MERE HER

02.03.2015

Nye regler – hvad skal deles ved separation eller skilsmisse?

Socialminister Manu Sareen har netop modtaget forslag om nye regler for ægtefællers deling af den fælles formue efter en skilsmisse. I betænkningen findes der nye tanker om danskernes formueordning, der i dag i hovedsagen sikrer ligedeling, medmindre ægtefællerne har aftalt andet ved ægtepagt.

Alliance Advokater vurderer, at de nye regler, såfremt de måtte blive vedtaget efter retningslinjerne i de fremlagte forslag, kan blive svære at håndtere for danskerne.

LÆS MERE HER

05.01.2015

Kendt Ishøj advokat i ny alliance i hele Hovedstadsregionen

Advokaterne Anne-Marie og Birgitte Harring-Lund fra Ishøj står sammen med 11 advokatvirksomheder bag lanceringen af Alliance Advokater, som er en forening for uafhængige advokater i Hovedstadsregionen.

LÆS MERE HER

19.12.2014

Hvornår kan man give gaver til nærmeste familiemedlemmer uden at der skal betales afgift af gaven?

Gaver til børn, børnebørn mv. kan i et vist omfang gives uden, at der skal betales afgift af gaven. Fra 1. januar 2015 reguleres det beløb en gavegiver må give til sine børn, børnebørn, svigerbørn, mv.

LÆS MERE HER

19.12.2014

Hvem arver dig?

Rigtigt mange penge havner i de forkerte lommer. Det kan derfor være en god idé at få kigget sit testamente igennem for at sikre sig, at arven tilfalder dem man ønsker skal have arven.

LÆS MERE HER

11.01.2011

Hvornår kan man give gaver til nærmeste familiemedlemmer uden at der skal betales afgift af gaven?

Gaver til børn, børnebørn mv. kan i et vist omfang gives uden, at der skal betales afgift af gaven. Fra årsskiftet 2010/2011 reguleres det beløb en gavegiver må give til sine børn, børnebørn mv. ikke. Beløbene er således de samme som de var i 2009 og 2010.

LÆS MERE HER

13.09.2010

Nabostridigheder løses med mediation

I bedste sendetid, nemlig mellem kl. 20.-21.00 på DR1 torsdag aften,  sendte DR1 i slutningen af august og begyndelsen af september 2010 tre programmer om nabostridigheder. Stridigheder af den slags, der ofte kommer ud af kontrol, og som parterne herefter må opgive at løse ved egen hjælp.

LÆS MERE HER

22.12.2009

Børnene får ikke større gaver

Fra årsskiftet 2009/2010 reguleres det beløb, en gavegiver må give til sine børn, børnebørn mv. ikke op. Beløbene er således de samme, som de var i 2009.

LÆS MERE HER

22.01.2009

Hvor meget må jeg give i gave i 2009 uden der skal betales gaveafgift?

Fra årsskiftet 2008/2009 reguleres det beløb en gavegiver må give til sine børn, børnebørn mv. op til kr. 58.700.

LÆS MERE HER

18.05.2008

Ny forældreansvarslov giver ret til to forældre

Den nye forældreansvarslov giver barnet ret til at se begge sine forældre. Den delte forældremyndighed fortsætter.

LÆS MERE HER

KONTAKT

Alliance Advokater Ishøj
Ishøj Strandvej 87
2635 Ishøj
CVR. 3112 2023

(+45) 4353 6080
kontor@alliance2635.dk

KATEGORIER

Alliance Advokater Ishøj - når nærvær er vigtigt